eğitimsendikateç-senkayseritürkiyetecsen
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C

Teç-Sen 4.Olağan Genel Kurul Büyük Bir Coşkuyla Yapıldı. Kurucu Genel Başkanımız Ümit DEMİREL Güven Tazeledi.!

REKLAM ALANI
30.12.2016
A+
A-

Teç-Sen 4.Olağan GenelKurulu Büyük Bir Coşkuyla Tamamlandı. Kurucu Genel Başkanımız Ümit DEMİRELGüven Tazeledi.

Teç-Sen 4.Olağan GenelKurulu 24-25 Aralık 2016 tarihinde Türkiye’nin dört bir yanından Ankara’yagelen eğitim çalışanlarının rekor katılımı iye Ankara Büyük Anadolu Hotel’deyapıldı. Teç-Sen 4.Olağan Genel Kurula Tüm Sağlık Sen Genel Başkanı OkayERÖZGÜN ve Yönetim Kurulu Üyeleri de teşrif etti. Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ ve Milletvekillerimiz gönderdikleri mesajlar genel kurulda okundu.

Teç-Sen 4.Olağan GenelKurulu Divan Başkanlığı seçimiyle başladı. Divan Başkanlığına Halil SEZER, DivanBaşkan Yardımcısı İbrahim Halil ŞENOL, Katip Üye Naif DÜNEK ve  Katip Üyeliği Mustafa Ünler seçildi. Saygıduruşu ve istiklal marşının ardından Sendikamız Genel Başkanı Ümit DEMİREL veGenel Sekteri Salih Burçin POYRAZ’ın konuşmalarının ardından Faaliyet Raporu veDenetleme Kurulu Raporu okundu. Tüzük Değişikliği, Faaliyet Raporu ve DenetlemeKurulu Raporları oylandı ve oy birliliği ile kabul edildi.

25 Aralık 2016 Pazargünü Genel Merkez Yönetim Kurulu, Genel Merkez Denetleme Kurulu, DenetlemeKurulu Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyelerin seçimi yapıldı. yapılan seçimsonucunda; Kurucu Genel Başkanımız Ümit DEMİREL tekrar Genel Başkanlığaseçilerek güven tazeledi.

2016 Teç-Sen 4.OlağanGenel Kurul Seçiminde Genel Merkez Yönetim, Denetim ve Disiplin Asıl ve Yedeküyeliğe seçilen tüm yöneticilerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.

TEÇ-SEN

Muharrem ÇELİK Ercan BAYRAM
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.