eğitimsendikateç-senkayseritürkiyetecsen
DOLAR
32,3451
EURO
35,1132
ALTIN
2.307,40
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri
Hafif Yağmurlu
17°C
Kayseri
17°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
24°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C

TEÇ-SEN’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

TEÇ-SEN’DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMASI
REKLAM ALANI
04.12.2019
0
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle düzenlenen organizasyona Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Türkaslan, Teç-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Erdoğan, Engelli Komisyon Başkanı Akar Demir ve engelli vatandaşlar katıldı. Her alanda engelli vatandaşlarla aradaki engelin kaldırılması gerektiğini söyleyen Teç- Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Türkaslan, tüm engelli vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Her bireyin bir engelli adayı olduğunu hatırlatan Türkaslan: “Genel Başkanımız Ümit Demirel’in sizlere selamlarını iletiyorum. Sivil Toplum Kuruluşları olarak Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası olarak buralardan da bütün arkadaşlarımızın görev almalarını istiyoruz. Herkes bir engelli adayıdır ve engelli arkadaşlarımıza bizimde destek olmamız lazım her konuda. Biz Teç-Sen olarak başkanımızın dediği gibi her daim sizlerin yanınızdayız. 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle Kayseri’de eğitim öğretimde hizmet eden engelli bütün arkadaşlarımızın burada olmasını isterdim. 2012/58 No’lu Başbakanlık Genelgesi’ne halen itiraz eden okul müdürleri var ve bende kendilerini buradan şiddetle kınıyorum. ‘Dünya 3 Aralık Engelliler Günü’nde bizim arkadaşlarımız idari izinli sayılır’ diyor ama ne yazık ki bazı okul müdürleri ‘Ben okul müdürüyüm ama böyle bir kanundan haberim yok’ diyerek arkadaşlarımıza izin vermemişler. Mağdur olan arkadaşların sendikamıza müracaat etmelerini istiyoruz. Organizasyona katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Unutmayın ki Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası siyasal sendikacılığa hayır diyerek bütün eğitim çalışanlarını tek çatı altında toplamak için sizleri davet ediyor” ifadelerini kullandı.

“TEÇ-SEN ARKANIZDA DEĞİL YANINIZDA”

Teç-Sen olarak bütün engellilerin yanlarında olduğuklarını dile getiren Teç-Sen Kayseri Şube Başkanı Adem Erdoğan: “3 Aralık Dünya Engelliler Gününüz kutlu olsun. Akar Beyin organize ettiği yemeğe hepiniz hoş geldiniz. Teç-Sen olarak çalışma ve normal hayatınızda her zaman arkanızda değil yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatırım. Engelsiz bir dünya diliyorum” dedi.

Engelli vatandaşların çalışma alanlarında yaşadıkları problemlerde her zaman yanına olduklarını ifade eden Engelli Komisyon Başkanı Akar Demir: “Böyle bir etkinlikten dolayı Sayın Ramazan başkanıma ve Âdem başkanıma teşekkür ediyorum. 3 Aralık Engelliler Günü’nü kutlarken göründüğü gibi önce kendi kendimize sahip çıkmamız gerekiyor birlik beraberliği kendi içimizde sağlamamız gerekiyor. Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık. Biz Teç-Sen engelli komisyonu olarak engellilerin her türlü sorununu çözmeye, okuldaki idarelerle sıkıntılarını çözmek için elimizden geleni yapıyoruz. Tabi şu var komisyonu çalıştırmak üyelerin elinde olan bir şey ve bizim yeterli olmadığımız yerler olabilir, yarım kaldığımız yerler olabilir. Bundan dolayı tüm üye arkadaşlarımız bize yardımcı olsun birlikte her işimizi yapalım ve biz eleştiriye açığız. Sendika başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.