eğitimsendikateç-senkayseritürkiyetecsen
DOLAR
32,3387
EURO
35,1254
ALTIN
2.236,43
BIST
8.742,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri
Az Bulutlu
13°C
Kayseri
13°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
8°C
Perşembe Çok Bulutlu
6°C
Cuma Çok Bulutlu
7°C
Cumartesi Az Bulutlu
12°C

DEMİREL: “3600 Ek Göstergenin Kapsamının Genişletilmesi İçin Önce MECLİSTE, Sonra Alanlarda Olacağız!”

DEMİREL: “3600 Ek Göstergenin Kapsamının Genişletilmesi İçin Önce MECLİSTE, Sonra Alanlarda Olacağız!”
REKLAM ALANI
30.06.2022
0
A+
A-

Yetkili Sendika 3600 ek gösterge düzenlemesi için “REFORMİST”, Masa Kardeşi ve kankası da “OLUMLU” karşıladığını ifade etmişler.

HADİ ORDAN! “İl Müdür Yardımcısı”, “İlçe Müdürü”, “Şube Müdürü”, “Şef”, “Gelir İdaresi Uzmanları”, “Defterdarlık Uzmanları”, “SGK Denetmeni”, “Memur” ve “Yardımcı Hizmetler Sınıfı”nın kapsam dışı olduğu bir düzenleme OLUMLU değildir. Hele hele REFORMİST hiç değildir.

Yetkili Sendika ve Ortağının, 6. Dönem Toplu İş Sözleşmesi Ortak Talepleri arasında; “Kadro, Sınıf ve Unvan Gözetilmeksizin Tüm Kamu Çalışanlarına 3600 Ek Gösterge verilmesi” yok muydu? Vardı. Ne oldu da şimdi, kadroları, sınıfları unvanları ayırarak verilen 3600 ek gösterge düzenlemesi reformist ve olumlu buluyorsunuz?

13 yıldır kamu çalışanlarının alım gücünü SIFIR ZAMLARA İMZA ATARAK yerle yeksan ettiniz. Kamu çalışanlarını açlığa, sefalete, yokluğa, buhrana iten, atan da sizsiniz. Yetkiyi, işveren heyetine peşkeş çeken de sizsiniz. Kuru gürültüden başka hiçbir şey olmayan da sizsiniz.

BİZ 3600 EK GÖSTERGENİN 4 MESLEK GURUBUNA VERİLMESİNDEN RAHATSIZ DEĞİLİZ. KAMU ÇALIŞANLARININ %40’NIN 3600 EK GÖSTERGEDEN MAHRUM BIRAKILMASINA KARŞIYIZ!

O NEDENLE; BASK -Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonuna bağlı tüm Bağımsız sendikalar olarak;

ÖNCE MECLİSTE OLACAĞIZ!

SONRA ALANLARDA OLACAĞIZ!

BEKLERİZ…

Ümit DEMİREL

TEÇ-SEN Genel Başkanı

BASK Genel Sekreteri

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.