eğitimsendikateç-senkayseritürkiyetecsen
DOLAR
32,3351
EURO
35,1893
ALTIN
2.248,01
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri
Az Bulutlu
12°C
Kayseri
12°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
13°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
8°C
Perşembe Az Bulutlu
7°C
Cuma Az Bulutlu
8°C

YETKİ İÇİN KALBİNİN SESİNİ DİNLEMEN YETER!

YETKİ İÇİN KALBİNİN SESİNİ DİNLEMEN YETER!
REKLAM ALANI
16.05.2022
0
A+
A-

Milyonlarca Kamu çalışanı duymamış olabilir ama günü geldiğinde duymak zorunda olacaklar ve kulak kabartacaklar…veya bir sosyal medya platformunda karşısına “BASK- Yetkiye Talip Olduğunu İspatladı.!”, “BASK- Umut İçin, Mücadele İçin, Gelecek İçin Biz Yeteriz. Dedi.”, “BASK Kongresi Dikkat Çekti!” gibi birçok haber görebilirsin veya BASK kongresine katılmış bir delegenin, misafirin gözlerindeki ışıltıyı, umudu ve huzura ermiş halini gördüğünde de belki şaşıracaksın. ama BASK kongresine katılanlar bu duruma hiç şaşırmayacaktır.

Hani boğulursun ve nefes almak istersinya… BASK Kongresini izleyen herkes oh! dedi… derin bir nefes aldı.

Hani karamsar olursun, hayattan bıkarsın ve canın hiçbir şey yapmak istemezya… BASK kongresine katılan ve izleyenlere can geldi, enerji geldi.

Hani sanki ülkende olan bitene, bağrış çağrışa, hengameye anlam veremezsin ve kendi ülkenin mültecisi gibi hissedersinya kendini… BASK kongresine katılan herkes öz vatanında olduğunu hissetti…

HEDEFİMİZ YETKİDİR. O YETKİYİ ALACAK GÜCÜMÜZ, GENÇLİĞİMİZ, ENERJİMİZ VE EKİBİMİZ VAR. “YETKİLİ SENDİKACILIK NASIL YAPILIR?” DERSİNİ VERMEK İÇİN ÇOK SABIRSIZLANIYORUZ.

Günü geldiğinde BELKİ GEÇ OLMUŞ OLABİLİR. Şimdi bir kulak kabart dediklerimize…

YETKİ İÇİN BİR İMZAN YETER!

YETKİ İÇİN 3 AY DİK DURMAN YETER!

YETKİ İÇİN KALBİNİN SESİNİ DİNLEMEN YETER!

Ümit DEMİREL

Teç-Sen Genel Başkanı

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.