eğitimsendikateç-senkayseritürkiyetecsen
DOLAR
32,3812
EURO
35,0362
ALTIN
2.326,46
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kayseri
Açık
23°C
Kayseri
23°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
26°C

KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARI İÇİN ALANLARDAYDIK!

<strong>KAMU ÇALIŞANLARININ SORUNLARI İÇİN ALANLARDAYDIK!</strong>
REKLAM ALANI
20.10.2022
0
A+
A-

EĞİTİM ÇALIŞANLARININ SORUNLARI İÇİN EYLEMDEYDİK!

19 Ekim 2022 Çarşamba Günü 12:40’da Ankara Milli Eğitim Bakanlığı Önünde Ve Türkiye Genelinde İl Milli Eğitim Müdürlükleri Önünde TEÇ-SEN Olarak Eğitim Çalışanları Adına İş Bırakarak Ortak Basın Açıklamasında Bulunduk.

Başta Görevde Yükselme Ve Unvan Değişikliği Sınavlarının Açıklanması, Banka Promosyon İhalesinin MEB Tarafından Merkezi Olarak Yapılması ,Öğretmenevlerinde Tüm Eğitim Çalışanlarına da %50 İndirim Yapılması, Yardımcı Hizmetler Sınıfının Kaldırılması Ve 4/B’li Personele Kadro Verilmesi İçin Tüm Türkiye’de Alanlardaydık , Meydanlardaydık, Grevdeydik!!

Bir Kez Daha Alanlardan, Meydanlardan Eğitim Çalışanlarının Sesine Ses Olduk, “Üvey Evlat Değiliz Biz De Varız” Dedik.!

3600 EK GÖSTERGE İÇİN SES GETİRECEK EYLEM!

3600 Ek Göstergenin 1. Dereceye Gelen Tüm Kamu Çalışanlarına Verilmesi Başlığı Altında Buluşan Bağımsız Sendikalar, TEÇ-SEN ve BASK Ev Sahipliğinde Meydanlara İndi.

Siyasetten Uzak Bağımsız Sendikalar Olarak; TEÇ-SEN, AES, ADALET-SEN, SİME-SEN, TÜM-SAĞLIK-SEN, ÜNİPER-SEN VE BASK KONFEDERASYONUNA Bağlı Sendikaların Büyük Katılımıyla “3600 EK GÖSTERGE HERKESE” Mottosu İle 3600 Ek Göstergenin Artık Kamu Çalışanlarının Tümüne Verilmesinin Kaçınılmaz Bir Hak Olduğunu Bir Kez Daha Meydanlardan Tek Ses Olarak Haykırdık.

Bütün Kamu Çalışanlarını Yakından İlgilendiren ve Yılan Hikayesine Dönen 3600 Ek Gösterge Sorununun Çözümünde ve Tüm Kamu Çalışanlarına Adil Bir Şekilde Verilmesinin En Yakın Takipçisi ve Destekçisi Olduğumuzu Yine ve Yeniden Alanlardan Duyurduk.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.